Fotobok Design - Anpassad till dina bilder

© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects

Vi skapar en vacker bok åt dig av dina bilder.

Ta vara på bilderna i datorn, fotoalbum och skokartonger! De kan användas till en snygg, tryckt bok. Minnen och berättelser blir till en unik bok som beundras och uppskattas i generationer!

Fotoboken är professionellt tryckt och bunden, det perfekta sättet att bevara minnen. Böckerna kan rymma allt från bröllop, högtidsdagar, jubileum, födelsedagar, resor eller barnbarnets första leenden: fånga livets dyrbaraste stunder på ett oförglömligt sätt! Det är roligt att titta tillbaka på de käraste minnena och ge dem vidare i en attraktiv bok. Böckerna har hög kvalité till rimliga priser, med ett elegant omslag, och god hållbarhet.

Föreviga livets höjdpunkter med en unik bok!

Om du har foton men inte hinner ordna dem eller inte vet hur man skapar en fotobok, så hjälper vi dig. Vi skapar vackra böcker med dina foton, med eller utan texter.

 

Den perfekta presenten!

En fotobok är den perfekta presenten. Ge bort en unik gåva anpassad till jubilaren. En fotobok är en otroligt uppskattad present som man varken tröttnar på eller slänger. Kontakta oss för att diskutera din idé. 

© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects
© Important Projects


Ditt liv är en historia. Berätta den väl.

Har folk sagt i åratal ”Du borde skriva en bok”? Vi hjälper dig komma igång! Fotoböcker är ett nytt sätt att berätta din historia. Dina bilder (gamla och nya) tillsammans med texter (korta eller längre, memoarer, dagboksanteckningar, beskrivande rubriker, recept eller dikter) kan enkelt publiceras. Att skriva och trycka en bok på egen hand kan ta tid och kräver tid, kunnande eller inspiration du kanske inte har just nu. Vi hjälper dig berätta din historia. 


Din historia är unik. Förmedla den men en unik bok.

Varje bok vi skapar är unikt utformad. Vårt mål är att berätta din historia på bästa möjliga sätt, och att lyfta fram ditt innehåll så att det blir meningsfullt och vackert. Du väljer bilder, berättar vad som är viktigt för dig och lämnar designarbete åt oss.
Vi kan, om du så önskar, skanna in gamla bilder (papperskopior, dia och negativ) och hjälpa dig sortera och välja ut de bästa bilderna. Likaså kan vi skanna dokument och fotografera minnessaker som ger liv till din historia. Familjkrönikor som speglar en eller flera generationer är vår specialitet.

 

Klicka vidare för att se exempel på de olika böcker man kan göra eller läs mer om tjänster vi erbjuder.

Kontakta oss för att diskutera din bokidé.

Upptäck variationsmöjligheterna!

 

Fotoboksdesign och fotoorganisering

Välkommen till Important Projects! Vi hjälper gärna med ditt projekt. 

Kontakta oss på  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen om du har projekt som du vill diskutera.