postheadericon Hur går det till?

Processen – hur du skapar din bok

Så enkelt går det till när du gör ditt projekt med oss

1. KOMMA IGÅNG

Kontakta oss och berätta om dina behov. Lämna så många uppgifter som möjligt. Vi vill diskutera projektet med dig, lyssna på dina önskemål, idéer och tankar och ställa frågor till dig. När vi har kommit överens om projektet får du en skriftlig offert. Kontakta oss när du vill få igång ett samtal.

2. SAMLA INNEHÅLL

Samla foton, dokument, föremål och annat du vill ha med i din bok (rubriker till bilderna eller texter). Vårt mål är att göra det enkelt för dig. Vi hjälper dig att organisera ditt material om det behövs. Vi kan ordna skanning av gamla foton, diabilder, negativ och dokument. Vi ordnar även fotografering av föremål med affektionsvärde som kan förgylla boken. När allt är samlat överförs materialet till oss. Det finns enkla sätt för dig att leverera material till oss. Vi hjälper till att hitta lösningen som fungerar bäst för dig.

3. DESIGN OCH SAMARBETE

När vi fått ditt material så kan den kreativa processen ta ett steg framåt. Vi utformar layoutförslag och lämnar ett par designalternativ som du kan granska och godkänna (omslaget och flera viktiga sidor). När du har bekräftat vilken design du föredrar sätter vi igång med att skapa boken.

Vi skapar din bok med så mycket eller så lite input från dig som du känner dig bekväm med. Om du har bett oss hjälpa dig med att organisera bilderna eller att skriva textinnehåll levererar vi statusuppdateringar under processen och om önskas kommer du att få förslag (pdf) för godkännande under processen. Skulle ytterligare innehåll till boken komma fram under processens gång (till exempel fler bilder, vilket ibland är fallet med ett omfattande släktforskning projekt) och om din budget tillåter kan vi justera offerten och öka tiden vi lägger ner på ditt projekt, och samarbeta med dig allt eftersom ditt projekt utvecklas.

4. Tryckning och efterarbete

När boken är klar får du ett slutligt korrektur (.pdf fil). Du bekräftar att allt stämmer med hur du vill ha det. När du har godkänt korrekturen och betalning för första upplaga är mottagen beställer vi tryckning och din bok levereras.

Om du har anlitat oss för ytterligare tjänster - att använda dina bilder på flera sätt (till exempel presentartiklar, tackkort, eller ett bildspel) slutför vi din beställning. Digitala datafiler, dvs. resultatet av material vi skannat in, levereras samt eventuella extra kopior du beställt (till exempel säkerhetskopia eller extra upplaga för dina barnbarn). Till sist returnerar vi ditt material. Allt ursprungliga material (foton och föremål) återlämnas. Slutligen hanterar vi de datafiler som använts i våra datorer utifrån dina önskemål. Om du vill att vi behåller dina digitala foton för kommande projekt under det närmaste året behöver du nämna detta i det här skedet eftersom vi annars kommer att radera allt. Det är här vårt jobb slutar. Du, din familj och dina vänner kan beställa ytterligare exemplar av din bok direkt från leverantören via en länk som du fått från oss. Du betalar då endast tryckkostnad utan extra kostnad från oss.


Kontakta oss nu för att få igång ett samtal.

 
FacebookTwitterGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usDigg
Hem Fotobok design Hur går det till?