postheadericon Priser

Hur mycket kostar det?

Vi är inte det billigaste alternativet

Sanningen är att vår tjänst inte är det billigaste alternativet. Du kan utforma din fotobok gratis med hjälp av fri programvara. Det är det billigaste alternativet. Men om du inte har tid eller kunskap för att göra en bok erbjuder vi tjänster anpassade till aktuella behov. Vi har erfarenhet av att designa böcker, utveckla innehåll och samordna bokprojekt för grupper. Vi ger enastående resultat. Vi ser till att varenda en av våra fotoböcker är av högsta kvalitet.

 

 

Digitala tryckerier ger prisvärda möjligheter

Nuförtiden kan man beställa en tryckt bok för så lite som 10,95 € ($12,95, £ 6,95). Man behöver inte beställa mer än ett enda exemplar! Detta är möjligt med dagens högkvalitativa digitala tryckerier till skillnad från de gamla stora offsettryckerierna. Inga stora upplagor behövs och man kan anpassa varje kopia till mottagaren och ändamålet!

Den som vill kan skapa böcker själv genom att vända sig till fotofirmor som erbjuder gratis dataprogram man hämtar hem och jobbar i. Men kanske det inte passar dig att lära dig nya datorprogram eller så hinner du inte göra en bok själv. Då kan vi hjälpa dig! Vi skapar en bokdesign anpassad till innehållet i din bok. Kostnaden för våra tjänster gäller för det första exemplaret av boken. För beställning av ytterligare kopior gäller bara tryckkostnaden, och den är mycket prisvärd!

Om du har fotografier undanlagda i en skolåda, bortglömda eller kanske missfärgade i ett fotoalbum, eller ännu värre gömd i din hårddisk eller fortfarande i kameran, då är våra tjänster för dig! Vi hjälper dig att förvandla dina foton till en individuellt designad bok som du med glädje kan lägga fram på soffbordet och visa. Det kommer att uppskattas länge! 

Så hur mycket kostar det?

 

Varje bok är unik och hur mycket hjälp som behövs varierar. Eftersom omfattningen av varje projekt varierar kraftigt, gör vi prissättningen på individuell basis. Priset påverkas av antal bilder och deras kvalité, och de tilläggstjänster som väljs. Priser kommer att anges för det första exemplaret av boken. För ytterligare exemplar av böckerna gäller det endast tryck- och leveranskostnader. Rabatter utgår vid köp av 10 eller fler exemplar som beställs samtidigt.

Våra tjänster faktureras per timme. Du väljer tjänsterna som bäst passar dina behov, din tidsram och budget.

 

 

Vad får jag för pengarna?

 

Vi erbjuder personliga tjänster skräddarsydda för att passa er behov och budget. Vi erbjuder ett helt koncept, design, layout, vi kan skriva och redigera. Vi kan skanna dina bilder (papperskopior, diabilder eller negativfilm) samt utföra fotoretuschering,  fixa mindre skador (repor), exponering, beskära, ta bort röda ögon, etc. Titta på exempel för att se skillnaden som en retuschering kan göra. Det är viktigt för att få fina resultat i boken! Vissa väljer att välja ut sina egna bilder till boken och andra vill ha hjälp med urval. Om så önskas kan du lämna hela skokartongen med foto till oss och vi omvandlar det till något unik och underbart. Vi kan sortera och organisera din fotosamling. Om du behöver hjälp med att välja bilder, arbetar vi med dig för att skapa ett flöde som tar fram det bästa i din berättelse. En bok är ett konstverk. Varje uppslag skall fungera som en enhet men också i balans med andra sidor. Utifrån fotografier skapar vi en bok som berättar tusentals ord, vi hittar aspekter i bilderna som tillför karaktär och det lilla extra, och formar boken med ett flöde som fungerar från sida till sida.

 

Presentkort

Om du letar efter den perfekta presenten till familj, vän eller kollega, kan du ge dem ett presentkort som gör att de kan minna fina tillfällen de upplevt tillsammans. Kontakta oss för information om hur du kan ge en unik gåva till kära vänner och familj.

Kontakta oss så kan vi börja resonera

Kontakta oss för en offert. Det bästa sättet att komma igång är att skicka ett e-mejl så en dialog kan börja. Då kan vi diskutera dina behov.

 

 

 
FacebookTwitterGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usDigg
Hem Fotobok design Vad kostar det?