postheadericon Varför Important Projects?

VARFÖR IMPORTANT PROJECTS FOTOBOK DESIGN?

 

Vi hjälper dig som är mindre trygg med datorer eller som har ont om tid.

Enkelt! Vänd dig till oss, så fixar vi det.Helhetslösning - Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster och anpassar projektet till dina behov och din budget.

Vi designar fotoböcker och utvecklar bokens innehåll. Vi förvandlar skokartongen som är fylld med bilder till en uppskattad minnesbok. Vi organiserar bilderna och hittar storyn som gömmer sig. Vi väljer detaljer som lyfter innehållet på ett vackert sätt. Vi skannar och organisera fotosamlingar. Vi retuscherar dina bilder och förbättrar bleka eller skadade foton samt hanterar din växande fotosamling åt dig. Vår styrka är generationsskildringar och familjekrönikor och böcker som hedrar jubilaren. Vi samordnar projekt, litet som stort. Vi har årtionden av professionell erfarenhet av projektledning så du kan känna dig säker när du ber oss att samordna dina projekt oavsett hur stort de är. Vänd dig till oss när du har ett enkelt projekt eller när du behöver en helhetslösning. Det är ditt projekt och det är viktigt för oss!Vi levererar böcker som passar dina önskemål.

Vi har en mängd olika leverantörer och ordnar tryckning baserad på bokfomat som behövs. Den respekterad firman Blurb används ofta (trots det lustiga namnet) på grund av dess enastående kombination av kvalitet, snabba leveranser till låg kostnad.  

 

Gör-det-själv-alternativ

Gör-det-själv passar några men inte alla. Om du är bekväm med datorer, och har gott om tid och intresse kan du göra en fotobok själv. Att skapa fotoböcker är tidskrävande men relativt lätt att göra. Börja med att välja bilder och bestämma en ordning som gör att din berättelse får ett bra flöde. Skriv rubriker eller texter. Gör en uppskattning om totalt antal sidor. Fortsätt sedan med att jämföra leverantörer. Det finns många att välja på. Lista ut vem som ger det bästa layoutalternativet, bästa kvaliteten, och ett utbud av storlek och pris som passar ditt innehåll, designönskemål samt antalet sidor som behövs. Se exempel på Blurb eller Photobox. Hos vissa leverantörer laddar du ner gratis programvara och hos andra loggar du in, laddar upp bilderna och jobbar i deras program online. Läs instruktionerna och klicka dig vidare för att komma igång. Infoga ditt material i programvaran, korrekturläs, ladda upp filerna till leverantören och gör sedan din beställning. Det tar tid att lära sig hur man jobbar i dessa program och de har layoutbegränsningar.

 

Om detta låter lite skrämmande, kontakta oss. Vi kan göra hela eller delar av processen åt dig. Om din budget är begränsad kan vi lär dig att göra detta själv. Kontakta oss så vi kan starta ett samtal.

 

Fördelar med våra tjänster för fotoböcker

 • Ingen programvara måste laddas ner av dig.
 • Ingen programvara att lära sig.
 • Ingen utrustning att köpa.
 • Ingen sakkunskap om bildbehandling krävs.
 • Du behöver inte utforma fotoboken själv (en process som kan vara mycket tidskrävande).
 • Vi hanterar de kreativa och tekniska aspekterna av ditt projekt.
 • Du samlar dina bilder och berättar för oss om dina önskemål.
 • Du slipper klistra bilder i ett album för att senare se limmet lossna eller ännu värre, skada foton.
 • Det färdiga fotoboken skickas direkt hem till dig, ditt kontor eller den adress du angivit.
 • Boken kommer inte att blekna som dina bilder gör.
 • Sidorna i fotoboken är av hög kvalitet. Extra tjockt papper kan beställas om så önskas.
 • Den hårda omslaget har hög kvalité, är hållbart och starkt.

 
FacebookTwitterGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usDigg
Hem Fotobok design Varför Important Projects?