postheadericon Om oss

Vi hjälper dig som vill ha en fotobok.

Vi erbjuder tjänster till dig som inte vill lära dig ett nytt datorprogram.

Vi hjälper dig som inte hinner göra en fotobok själv.

Vi organiserar och tar vara på fotosamlingar åt dig.

Till dig som känner att fotosamlingen bara skapar dåligt samvete, erbjuder vi tjänster som lyfter denna börda från dina axlar.

 

Important Projects grundades i Sverige men vi arbetar globalt. Vi vill och kan arbeta med dig var du än är. Har du tillgång till internet kan vi arbeta med dig!

Bakgrund

Important Projects grundades av Kathleen Paulsson, professionell projektledare med 25 års erfarenhet av att arrangera evenemang, marknadsföring, och projektsamordning, detta både i ideella organisationer och hos konsumentproduktstillverkare.

Important Projects växte fram ur ett intresse för fotografi, upptäckten av skönhet i detaljer, och viljan att fånga viktiga minnen för släkt och vänner. Med familj och vänner spridda över hela världen har det blivit en prioritet att hitta sätt att hålla kontakten. När flera viktiga högtider pågick behövde vi unika gåvor samt nya sätt att bevara minnen. Detta resulterade i individuellt utformade fotoböcker som passade tillfällena, viktiga projekt! En omfattande släktboksprojekt har lämnat ringar på vattnet. Positiva rykten om böckerna spreds och intresset och skickligheten för fotoböcker gick från att vara hobby till att hjälpa andra, nu tillsammans med ett lag av medarbetare. Vi tycker om vänner och familj och de högtider vi firar tillsammans. Vi gillar resande och upplevelser. Vi vill inte glömma dessa ljuvaste minnen!
Att fånga och bevara viktiga ögonblick är viktigt för oss. Vi vill göra samma sak för er.

Kathleen hanterar dina projekt tillsammans med ett team medarbetare.
Vi använder oss av underleverantörer med god kvalité för tryckning och andra tjänster.

Din fotosamling är värdefull. Den behandlas med omsorg, respekt och integritet. Vi skapar en bok som du kan återkomma till, som ger ett leende, skratt och uppskattning! Ditt projekt är viktigt och vårt jobb är att bevara de lyckligaste stunderna i livet för dig och dina närmaste. Vi skapar böcker som är vackra och som stämmer med dina syften. Om ditt viktiga projekt är en memoarer eller släktkrönikor ser vi till att ni får en meningsfull historisk klenod som återspeglar er familj och som kan föras vidare till varje ny generation.

 

 
FacebookTwitterGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usDigg